Lótáplálás: Szakácskönyv Lovaknak (Takarmányozás) (Paperback)

Lótáplálás: Szakácskönyv Lovaknak (Takarmányozás) By Levente Szabó Cover Image
$11.54
Warehouse, In Stock | Usually Ships in 1-5 Days | New

Description


K sz tsd el saj t lovadnak a finoms gokat: Sz rakoz's a saj t konyh j ban - A receptk nyv

Legyen sz eg szs ges lovakr l, akiknek csak egy j szt nz sre van sz ks g k a napi edz sben, vagy beteg lovakr l, akik gyenge immunrendszerrel k zdenek 's egy kis seg ts gre van sz ks g k, a l csemeg k etet se hihetetlen l erős ti a lovas 's a l k z tti kapcsolatot: A lovak etet se hihetetlen l erős ti a lovas 's a l k z tti kapcsolatot.

A lovaknak sz nt finoms gok trendje m r n h ny ve l tezik, de csak mostan ban kezdett el igaz n arr l sz lni, hogy ezeket a finoms gokat magad k sz tsd el. Ennek a trendnek a szellem ben folyamatosan jelennek meg j receptek olyan lovasokt l, akik sok időt ford tottak arra, hogy megjutalmazz k kedvenceiket.

A k nyv tartalma:

  • Bevezet s
  • A l t pl l's alapjai
  • Lovaknak sz nt csemeg k - h tt rinform ci k
  • A finoms gok saj t magad k sz t se - az elm let
  • Csemeg k k sz t se magadnak - a gyakorlat sok recepttel
  • K vetkeztet s


Ebben a k nyvben a legjobb recepteket gyűjt tt k ssze, olyan neh zs gi fokon, hogy m g a gyerekek sem tudnak vele rosszul j rni a sz leikkel. R ad sul ezek a receptek mindegyike m dos that , gy a finoms gok mindig a l llapot hoz igaz that k. Egyes lovaknak szigor di t t kell tartaniuk, gy a cukor mint ragaszt anyag ki van z rva, m's lovak a gy m lcs t el g rosszul tűrik, megint m sok pedig allergi sak bizonyos n v nyekre. Mivel minden l m's 's m's, 's a l gazd ja mindig a legjobban ismeri a l szok sait 's probl m it, ez a receptk nyv tartalmaz egy elm leti r szt is, amelyben pontosan elmagyar zz k, hogyan műk dik val j ban a l gyomra, mely gy gyn v nyek k l n sen hasznosak, 's mely n v nyektől kell ink bb t vol tartani magunkat.

A k nyvben tal lhat ismeretekkel szabadj ra engedhetj k a fant zi nkat, 's egy kis t relemmel hamarosan kialakulnak az első saj t receptek.Product Details
ISBN: 9798215599587
Publisher: Levente Szabo
Publication Date: December 20th, 2022
Pages: 128
Language: Hungarian